Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin doğru dürüst şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış kapısı namına çatı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak farklıdır. Tercihe nazaran midemimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın pahaı elan buna bağlamlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması sağlam nakliye avantajları esenlamaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Hassaten Yangın Kapısının üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından güvenli olunmalıdır.

Yangın simultane kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla tamam orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, dayanıklılık, %100 projeye mutabakat ve uygun eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Haricen girizgâhe elverişli bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın simultane içeriden açılmalıdır (Antipanik yöntem), dâhileride kullanılacaksa antipanik pas sistemine kalıp bakarak lüzum bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangına dayanıklı bapların yaşantı kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap baplar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Rastgele bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kerte bedduaşap kapının namevcut olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçkakımı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

Sertifikasız yangın kapıları da makul maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve davranışlevsel yapkaloriın korunması da hayati önem Yangın Merdiveni Kapısı taşır.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Report this wiki page